Anbefalinger

Jeg har været til graviditetsmassage hos Jette i flere uger, og det har været fantastisk fra start til slut. Hun hjalp mig meget med at få løsnet op i ryggen og faktisk hele kroppen og gjorde vægten af babyen så meget lettere for mig at bære rundt Jeg vil helt klart anbefale alle gravide at prøve det, og vil helt klart vende tilbage! Stort tak til Jette for den gode hjælp og hendes magiske hænder!
Anna Kirstine Böttcher Bæk
 
Jeg har i dag fået 60min gravid massage hos Jette Howalt. Det var den bedste massage jeg nogensinde har fået! Hun trykker de helt rigtige steder, og har fuldstændig styr på det. Og selvom jeg har rigtig stor mave, så var det en meget behagelig massagebænk. Det var faktisk så dejligt at jeg var ved at falde i søvn. 
 
Tak for det Jette, jeg vil varmt anbefale dig til alle jeg kender. Hilsen en meget tilfreds og nu afslappet kunde
Annika Tausen 
 
Her var jeg i går. 
Fantastisk, jeg er virkelig imponeret. Jette er simpelthen så dygtig, jeg har fået masseret kroppen igennem på en måde jeg aldrig har prøvet før. Kan virkelig anbefales.
Og så er det her i Hillerød
Una Bergendorff 
 

Jeg vil gerne fortælle, hvilken fantastisk massage jeg fik i dag, i verdensklasse Jette, af hjertet tak! Er på vej i seng, da min krop kræver, hvile!

Vibeke Asboe Nielsen 
 

Efter et trafik uheld, har min krop været ude af takt. Jeg har i over et halvt år kæmpet med hjernerystelse og muskelsmerter. Både i hoved og i kroppen. Jeg har gentagende gange været til en kiopraktor, men har ikke fået det specielt bedre. Der ud over har jeg i denne periode været ude af trirt med min krop. Havde en fornemmelse af at mit hoved og min krop ikke ville samarbejde.Derfor henvendte jeg mig til Jette med ønske om at få min krop til at hænge sammen igen...

Jeg fik en times massage fra top til tå. Det var utrolig dejligt at kunne slappe helt af under Jettes kyndige hænder. Jeg kunne mærke muskler, jeg ikke har kunne fornæmme længe, og det gjorde det efterfølgende lettere for mig at komme igang med min træning.Mit hoved og min krop føles i dag som en helhed.

Pernille Aino Mucha Søhald  

 
 
Når man som jeg, træner ca. 10 timers cykling og løb om ugen og måske lidt mere op til konkurrencer, sker det at kroppen ryger i overtræning og trænger til at blive spændt gevaldigt af. Derfor kontaktede jeg Jette og fik en ordentlig omgang. Resultatet var bedre end jeg havde håbet på! Jeg var svævende salig efter Jettes massage. Fuldstændig afspændt, helt ned i de små muskelgrupper, led og sener. Dette, forklarede Jette, grunder i dybde massage metoden, som foregår langsomt og i samarbejde med musklerne og ikke imod. Derfor gør det heller ikke ondt, som mange normale metoder gør. Jette får, med sine varme gode hænder, musklerne til åbne op for behandling og pludselig sker det og hun kommer dybt ind under og direkte til kernen. Jeg vil af samme grund anbefale længere tid ad gangen, - til gengæld virker det så godt og længe at man vil kunne spare i hyppighed. Jeg vil til enhver tid anbefale Jette, som massør og tvivler ikke et sekund på, at hun vil være god for alle uanset hvad man måtte komme med, da hun bare som menneske, er fantastisk til at forstå hvad behovet er og forholde sig absolut passioneret og professionelt til opgaven.
 
Lotte Ankerstjerne 
For mig er det alt afgørende at den behandler/massør der skal behandle mig, også er en person som jeg kan slappe af overfor. Og det har været fuldstændig naturligt og afslappet at være i Jettes professionelle og kyndige hænder.

Mette Hedegaaard D.16.1.2014

 

Valby, november 2013

Efter at have døjet med kroniske smerter i ryg og ben i mere end 30 år, har jeg endelig fundet lindring.

Jettes enestående evner som massør har reduceret mine smerter så betydeligt, at jeg ser mig i stand til at nedtrappe den smertestillende medicin jeg har været fuldstændig afhængig af i årevis; noget jeg indtil for nyligt ville have troet umuligt.

Udover effektiv smertelindring har jeg fået mere energi og livsglæde.

Takket være Jette er jeg blevet venner med min krop igen.

Ninja Due Theuerkauf