Behandlinger og priser

Fysiurgisk massage

FYSIURGISK MASSAGE

Hovedpiner, stress, ”kontor skuldre”, kroniske smerter, idræts-relaterede skader eller andre smerter?Fysiurgisk massage den massageform er den mest effektive og problemløsende, der findes til udbedring af skader i muskler, sene og led.

Læs mere

Gravid massage

GRAVID MASSAGE

Regelmæssig graviditets massage bringer din krop i balance, forebygger eller afhjælper gener som bækkensmerter, kvalme og ødemer, giver dig både fysisk og psykisk velvære samtidig med at din krop forberedes til fødslen.

Læs mere

Zoneterapi

ZONETERAPI

Den menneskelig organisme er en sammensat størrelse. Hvis noget ikke fungerer som det skal, skabes der en kædereaktion af ubalancer, der fører til sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen og der med til bedre sundhedstilstand.

Læs mere

JAPANSK LIFTING

JAPANSK LIFTING

Japansk Lifting reducering af ansigts tegn på ældning så som rynker og poser over/under øjne, giver blødere, smidig og opstrammet hud, reducere misfarvninger under øjnene, virker afstressende og medvirker til en generel afbalancering af hele kroppen

Læs mere

BABYTERAPI

Læs mere her

KOMBINATIONS BEHANDLINGER MASSAGE & ZONETERAPI

Læs mere her

BEHANDLINGER UD AF HUSET

Behandlinger ud af huset kan for eksempel være til Polterarbenden, i mødregruppen eller en flok venner, der slår jer sammen. Så kommer jeg med briksen. 

Se mere her

Læs mere her

Kursus i babymassage

Til mødregrupper, fædregrupper eller en blanding, som vil lære babymassage.